Cutremur în Osaka, Japonia

Iunie 19, 2018          01:00:00  pm

Un cutremur cu magnitudinea de 6.1 a afectat astăzi zone din Japonia, provocând o perturbări generalizate.
Sursa: https://www.express.co.uk/news/world/975756/Earthquake-Osaka-Japan-today-map-of-Japan-earthquake-today-Osaka
Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade a lovit luni, 18 iunie, oraşul japonez Osaka şi zonele din apropiere, chiar înainte de ora locală 8 am. Patru persoane au murit, inclusiv o fetiţă de nouă ani şi mai mult de 300 de persoane au fost rănite.

Cutremurul, care nu a declanşat un tsunami, a lăsat mai mult de 170.000 de gospodării fără energie electrică, în prefectura din Osaka şi în prefectura vecină Hyogo, unde în ianuarie 1995, un cutremur a ucis mai mult de 6.400 de locuitori, în oraşul Kobe.

Apa curge din crăpăturile unui drum deteriorat de un cutremur din Takatsuki, prefectura din Osaka, vestul Japoniei - în această fotografie făcută de Kyodo 18 iunie 2018. KYODO / REUTERS Sursa:  https://www.cbsnews.com/news/japan-earthquake-osaka-today-2018-06-17/
Cutremurul de luni a avut o magnitudine relativ scăzută, dar a provocat mişcări tectonice violente datorită adâncimii sale mici de 13 km. A înregistrat o magnitudine de până la nivelul inferior de 6, pe Scara intensităţii seismice japoneze de la 0 la 7. Cutremurele cu o intensitate mai mică de 6, fac dificil ca oamenii să rămână pe picioarele lor şi pot răsturna mobilierul nesecurizat şi alte obiecte.

Oficialii au avertizat despre posibilele replici puternice, post cutremur. "Există temeri de risc de prăbuşire a locuinţelor şi alunecări de teren în zonele puternic afectate de cutremur", a declarat Toshiyuki Matsumori din agenţia meteorologică a ţării.


Prin urmare, vă rugăm să trimiteţi iubire şi vindecare prin includerea acestui cutremur în Meditaţia de Urgenţă de la 3 PM UTC (18.00 ora României), dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.


Victoria Luminii !

-------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Descoperire de la ora 2 PM UTC şi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 3 PM UTC, în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă lucrătorilor în lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii