Protocolul pentru Eliberarea Fricilor

Iunie 27, 2018           11:24:00  pmProtocol pentru eliberarea fricilor (temerilor)
Forţele Luminii doresc să ştim că suntem capabili să eliberăm propria noastră frică, împreună cu ajutorul lor, dacă ne conectăm cu Sinele nostru Superior şi cu lumina din inimile noastre şi cu voinţa noastră divină liberă.


Mai jos este un Protocol pentru eliberarea fricilor. Poate să ajute pe mulţi.

Vizualizaţi în faţa voastră două sfere de lumină a Curcubeului, una în stânga şi una în dreapta voastră.

Acum ridicaţi-vă mâna stângă şi vizualizaţi-vă toate temerile curgând în sfera din stânga.

Puteţi spune o mantră care iese din inima voastră sau puteţi să cântaţi un cântec. Dacă puteţi să cântaţi în limbajul luminii, e chiar şi mai bine.

De exemplu: Îi cer Sinelui meu Superior să mă ajute, să-mi eliberez tot ce nu este binele cel mai înalt al esenţei sufletului meu şi celor din jurul meu. Îi cer ca toate fricile din toate vieţile mele din trecut, imprimate în interiorul fiinţei mele pe toate planurile, să fie eliberate şi dizolvate.

Acum, vizualizaţi întâlnirea Sinelui vostru Superior cu Forţele Luminii, de exemplu, Pleiadienii, Sirienii, Arcturienii, Lyrienii etc., în planurile eterice superioare şi vedeţi-le luând sfera plină de temeri şi dizolvând-o cu o lumină albă pură (Focul Alb al lui AN), şi vedeţi cum este dusă la Soarele Galactic Central.

Acum, vizualizaţi tot ceea ce doriţi, în cea mai înaltă vibraţie, cum ar fi dragostea, bucuria, vindecarea, pacea, armonia şi compasiunea, etc. pentru voi înşivă pentru familiile voastre sufleteşti şi pentru toţi cei din jurul vostru. Vedeţi tot ceea ce este binele cel mai înalt pentru toţi, cum este trimis în sfera de lumină a curcubeului din dreapta. Vedeţi această sferă crescând mai mare şi vedeţi-vă păşind în această sferă de lumină. Acum, vedeţi sfera cum se măreşte cu raza voastră de lumină.

Vizualizaţi lumina acestor intenţii în sfera dreaptă de lumină a Curcubeului, codificându-se în planurile eterice, astrale, plasmatice şi fizice, revărsându-se de la Sinele vostru Superior spre Sinele vostru Multidimensional şi în planul fizic.

Aşa şi este.

Puteţi să faceţi această practică zilnic.

Victoria Luminii!

------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Descoperire de la ora 2 PM UTC şi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 3 PM UTC, în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă lucrătorilor în lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii