Partea a III-a. Notele Conferinţei de Ascensiune de la Budapesta

PARTEA a III-a

PROCESUL DE MANIFESTARE

Partea a III-a.  Notele Conferinţei de Ascensiune de la Budapesta

Duminica15 aprilie 2018, de la 10.00 am la 13.30 pm


Q & A

Încarnarea este propria voastră alegere şi o combinaţie a Voinţei Libere şi a împrejurărilor. Forţele întunecate vă pot împinge spre reîncarnare şi puteţi fi înşelaţi de o lumină falsă. Forţele întunecate vă pot oferi opţiuni limitate, de exemplu, în alegerea părinţilor, astfel încât să nu vă treziţi sau să nu vă puteţi manifesta lumina. Cu toate acestea, dacă sunteţi în stare să depăşiţi acest lucru, menţineţi-vă lumina voastră interioară şi reuşiţi să vă împliniţi misiunea, nimic nu vă opreşte. Uneori, aveţi părinţii potriviţi şi este mult mai uşor. Această situaţie este diferită de fiecare dată şi trebuie văzută de la caz la caz.

Legea de Manifestare

Folosirea procesului de manifestare este CHEIA pentru viaţa şi misiunea voastră. Au fost scrise o mulţime de cărţi despre acest lucru, dar toate informaţiile sunt incomplete. Mulţi sunt frustraţi în legătură cu asta. Manifestarea este un proces exact: fiecare gând şi fiecare acţiune creează unde prin acest câmp infinit de conştiinţă. Este o lege a fizicii. În dimensiunea a 3-a, manifestarea este mai lentă decât în dimensiunile superioare, dar procesul este acelaşi.

Se manifestă în 3 paşi:


1. Decizia
2. Invocarea
3. Acţiunea fizică

1. Decizia

Acesta este cel mai important pas. Aceasta reflectă Voinţa voastră Liberă. Noi toţi suntem Fiinţe Divine de Lumină: eu decid ce este Lege în Universul meu. Realitatea exterioară trebuie să se supună acestei legi. Realitatea noastră externă este o reflectare a deciziilor anterioare ale tuturor celor implicaţi. Toate pe această planetă sunt manifestarea combinată a tuturor. Şi aşa a fost creată această mizerie.

Voinţa liberă a majorităţii oamenilor nu este clară. Ei nu ştiu ce vor. Forţele întunecate se folosesc de acest lucru. Rothschild-i au luat decizia Noii Ordini Mondiale acum 250 de ani şi ei ştiau că numai nepoţii nepoţilor nepoţilor lor vor vedea cum se va produce. Voinţa lor liberă a fost atât de puternică încât aproape au şi făcut-o.

Decizia voastră trebuie să fie suficient de clară. Prin decizii clare, devenim puternici atât individual, cât şi colectiv. Obţinerea clarităţii este cel mai important element. Intrebaţi-vă : Ce îmi doresc CU ADEVĂRAT ? Acestea privesc alegerile, priorităţile, dorinţele etc. şi nu faceţi niciun compromis. Când acesta este da, este da! Când este nu, este nu !Totuşi, obţinerea clarităţii necesită să fiţi absolut sinceri cu voi înşivă. Dacă nu sunteţi cinstiţi, nu aveţi claritate şi fără claritate, nu vă puteţi manifesta. Când obţineţi claritate în deciziile şi priorităţile voastre, atunci Voinţa voastră Liberă produce scântei ca un diamant şi veţi începe să vă manifestaţi. Realitatea se va adapta la decizia voastră. Întregul Univers va trece la noul model vibraţional. Energia din jurul vostru se va rearanja. Dacă aţi putea vedea energiile din jurul vostru, aţi vedea această rearanjare completă.

Blocajele deciziilor clare

o Implanturile
o Aşteptările de la părinţii voştri
o Aşteptările de la societate

Aceste blocaje formează o mare parte a destinului vostru. Ele vă fac să vă adaptaţi şi să faceţi compromisuri la ceea ce doriţi. NU FACEŢI compromisuri la ceea ce DORIŢI. Acest lucru creează blocaje energetice în procesul vostru de manifestare. În plus, este mai uşor să trăiti fără compromisuri.

Matricea a fost structurată pentru a vă face să credeţi că compromisul este calea de a obţine ceea ce doriţi. Sau că nu este bine să vreţi orice pentru voi. Voi sunteţi învăţaţi să fiţi cineva. Trebuie să vă eliberaţi de compromisuri. De exemplu, NU vă căsătoriţi pentru o viză sau să nu minţiţi pentru a vă impune punctul vostru de vedere. Când sunteţi clari, Voinţa Voastră Liberă devine ca un diamant, ca un cristal.

Când începeţi să vă re-aliniaţi decizia la ceea ce doriţi, începeţi să staţi faţă în faţă cu societatea şi cu părinţii voştri. De exemplu. un tată vrea ca fiul său să devină doctor, dar fiul său, în esenţă, vrea să devină artist. Fiul vrea ca tatăl său să îl iubească şi decide să facă u compromis cu dorinţa sa cea mai adâncă de a deveni artist, şi devine doctor. Rezultatul este că fiul nu este fericit. Compromisul este unul dintre motivele pentru care sunt atât de multe căderi interioare în acest moment.

2. Invocarea

Puteţi invoca decizia prin imaginarea, vizualizarea, dorinţa, simţirea, rugăciunea şi visarea în legătură cu aceasta. Nu este vorba de fantezii goale; este un proces emoţional şi când sunteţi clari, puteţi să vă imaginaţi visul dus în realitate.

Când vă imaginaţi multe despre ceva, de fapt există un Scop mai Înalt. Se întâmplă pentru un motiv. Poate fi orice. Este unic pentru fiecare persoană, indiferent de ce spune societatea. Aceasta este cheia misiunii voastre. Nu este vorba despre a munci din greu. Este ceva pentru care simţiţi compasiune şi doriţi să o faceţi într-un mod profund. Imaginaţia voastră este cheia şi harta pentru misiunea voastră. Cu toate acestea, societatea ar putea dezaproba acest lucru.


3. Acţiunea fizică

Dacă nu luaţi măsuri fizice, nu se întâmplă nimic. Trebuie să faceţi un PAS spre decizia şi invocarea voastră. Nu este întotdeauna cazul, dar cel mai adesea.

Principiul este acelaşi pentru a manifesta orice. Putem manifesta Evenimentul luând o decizie clară, invocându-l şi luând măsuri. Mulţi au luat decizia, dar doar câţiva acţionează în planului fizic. Mulţi aşteaptă o altă actualizare a blogului. Toată lumea trebuie SĂ FACĂ ceva. Creaţi un grup şi luaţi măsuri fizice. Avem nevoie de un grup de co-creatori pentru a manifesta o viziune comună a Evenimentului. Cu toţii deţinem o bucată de puzzle. CHEIA : VĂ RUGĂM NU RENUNŢAŢI ! Manifestaţi ceea ce doriţi în funcţie de proces şi repetaţi şi repetaţi. Continuaţi până se va întâmpla, deoarece manifestarea necesită timp. Timpul necesar este diferit pentru toate. NU renunţaţi la mijlocul procesului. Acest lucru va întrerupe procesul de manifestare.


Răspândiţi ideea Evenimentului în conştiinţa de masă. Acest lucru va ajuta la manifestarea Evenimentului. Comunicaţi-l pe larg persoanelor fizice. Mulţi oameni îl vor, dar nu ştiu că există.Faceţi-i să îşi dorească.. Prin video, artă, un blog, cuvintele voastre proprii.. Comunicaţi-l în felul vostru! Populaţia nu se va mulţumi cu mai puțin, va dori mai mult.

Q & A

Forţele întunecate vă vor testa decizia. Ele caută îndoieli, temeri, nesiguranţă şi vă atacă pe aceste slăbiciuni. Cu toate acestea, dacă sunteţi sigur 100%, nu pot face nimic. Ar putea ataca oamenii din jurul vostru, de exemplu, dându-le o problemă fizică. Acesta este un lucru nefericit, dar aceşti oameni trebuie să lucreze la acesta ei înşişi. Un şaman, de exemplu, este un catalizator pentru transformare, dar persoana trebuie să facă schimbarea în sine. Archonii sunt testeri, neplăcuţi, dar vor fi îndepărtaţi. Nu există nici o milă pentru ei. Decizia, dispusă să îşi asume un risc, este ceea ce se transformă. Voinţa Liberă este cea mai puternică, aşa că ei vor pierde!Manifestarea / Protocoale de Abundenţă

Sf. Germain susţine procesul de manifestare. În timpul invocării, chemaţi-l şi conectaţi-vă cu el pentru ajutor. O decizie este o reflectare a prezenţei voastre EU SUNT Manifestarea este ceea ce Sfântul Germain a iniţiat şi doreşte cel mai mult. Prezenţa voastră Eu Sunt este Voinţa voastră Divină. Sf. Germain a creat acest proces prin alchimie interioară. Aceasta creează căsnicia divină între personalitatea voastră şi Suflet şi manifestă Voinţa Sufletului. Cu alte cuvinte,: Voinţa Sufletului se manifestă prin alchimia interioară a alchimiei exterioare.

Confederaţia Galactică dezvoltă tehnologii de manifestare disponibile lor.

Una dintre aceste tehnologii este modelarea realităţii. Când luaţi o decizie, formaţi şi modelaţi spaţiul / timpul. Spaţiul şi timpul nu sunt solide; ele sunt maleabile şi se adaptează la Prezenţa Voinţei. Se adaptează la cea mai puternică Prezenţă a Voinţei într-o anumită zonă.

Materia fizică este formată din particule subatomice care par doar a fi solide. Nu sunt. Este vorba de o vibraţie numită fizică de valuri constante. Dacă influenţăm sublinierea materiei fizice, putem să o transformăm şi să o schimbăm. Noi numim aceasta realitatea cuantică. Realitatea cuantică poate fi schimbată prin tehnologie şi prin conştiinţă.

Cel mai simplu mod de a modela realitatea este să vă concentraţi atenția asupra acesteia (adică asupra realităţii dorite). "Energiile curg acolo unde se îndreaptă atenţia". Focalizarea va creşte în realitatea voastră. Dacă vă gândiţi la ceva, acest lucru se va întâmpla. Este Legea Atenţiei.

Puteţi folosi acest principiu pentru a manifesta abundenţă.
Mulţi Lucrători în Lumină au probleme cu banii. Deci, cumpăraţi o monedă de argint. Puneţi-o în buzunar şi luaţi-o cu voi. Priviţi-o în fiecare zi. Concentraţi-vă atenţia ferm pe ea, atunci vor veni mai multe. Când aveţi suficiente monede de argint, treceţi la monede de aur.

Când vă concentraţi pe ceva în fiecare zi, se creează un câmp de sprijin de tip vortex. Faceţi o hartă şi vizualizaţi-o, acţionaţi asupra acesteia. Geometria sacră vă poate armoniza Voinţa Liberă / deciziile într-un model mai exact. Acestea funcţionează ca un amplificator al Voinţei noastre Divine (alţi amplificatori sunt sunetul şi lumina). De aceea Mandalele sunt atât de puternice.


Bindu este centrul Florii Vieţii şi este scânteia Voinţei voastre Divine. O decizie a Voinţei Divine creează unde în spaţiu / timp: în realitate, o structură spaţială / timp în jurul vostru. Acesta obligă Universul să se conformeze Voinţei voastre. De exemplu: puneţi o imagine a ceea ce doriţi în mijlocul unei Mandale (de exemplu, "Floarea Vieţii"). Şi chiar mai bine, puneţi-o într-o cameră Tahionică (şi multe alte tehnologii) să se manifeste şi mai repede.

Filtre de demanifestare

Cu Lumina de Aur se poate manifesta o viaţă perfectă.

Manifestarea spune DA la ceva. Demanifestarea spune NU la ceva.
Dacă doriţi să manifestaţi viaţa perfectă sau noul vostru plan, trebuie să demanifestaţi tot ceea ce nu mai doriţi.

Exemplu de filtru de demanifestare: spuneți NU persoanelor care întârzie de la o întâlnire. Doar decideți ce veţi face când vor întârzia, de ex. aşteptaţi 15 minute şi plecaţi atunci când nu sunt acolo până la acea oră. Decideţi să NU acceptaţi situaţia. Sau dacă oamenilor nu le convine decizia, spuneţi-le că nu li se permite să facă acest lucru. Veţi fi testat, dar atunci când decizia voastră. este suficient de puternică, cealaltă persoană va simţi o schimbare energetică şi se va opri. Acesta este şi modul în care puteţi opri atacurile să se întâmple.

Doar determinaţi ceea ce nu face parte din realitatea voastră şi NU se va întâmpla. Procesul este acelaşi cu Procesul de Manifestare (decideţi, invocaţi şi luaţi măsuri). Demanifestarea poate fi mai uşoară; uneori decizia este suficientă.

Dacă sunteţi o fiinţă foarte puternică, provocările voastre sunt mai mari. Când deveniţi foarte puternici la scară planetară, o mică slăbiciune poate avea consecinţe drastice.

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/the-ascension-plan-part-1.html

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/ascension-protocols-part-2.html

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/galactic-wave-of-love-part-4.html

______________

Comentarii