Partea a II-a. Notele Conferinţei de Ascensiune de la Budapesta

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/ascension-protocols-part-2.html

PROTOCOALE DE ASCENSIUNE 

Partea a II-a. Notele Conferinţei de Ascensiune de la Budapesta

Sâmbăta 14 aprilie 2018, de la 15.30 pm la 19.00 pm

Eliminarea Contractelor Primare


Decizia noastră de a ajunge la pământul în carantină este o consecinţă a deciziilor luate de multă vreme. Când am ajuns în această situaţie de carantină, tot ceea ce s-a întâmplat după aceea a fost rezultatul acestor decizii: contractul primar. Întunericul era în control. Oricine a vrut să se încarneze aici a trebuit să fie de acord cu regulile stabilite de întuneric. Când am luat decizia de a ne încarna, a trebuit să semnăm un contract. A fost un acord între forţele întunecate şi voi înşivă, să vă limitaţi şi să vă programaţi conştiinţa într-un anumit fel. Suntem aici şi toţi am semnat contractul; dacă nu, nu ni s-ar fi permis să ne întrupăm aici. Acum avem un moment de alegere. Ne simţim suficient de împuterniciţi să folosim Voinţa noastră Liberă şi să anulăm acest contract? Voinţa liberă va domina !

Putem să anulăm contractul, dar pentru asta trebuie să fim conştienţi de existenţa acestuia. Toate problemele pe care le aveţi acum rezultă din contractul cu care aţi fost de accord în trecut. Acesta este punctul de intrare pentru schimbarea problemelor voastre. Când anulaţi contractul iniţial, puteţi opri atacurile prin Legea de Manifestare. Pentru a anula contractul primar, spuneţi protocolul de mai jos cu voce tare :Noi acum am revendicat propria noastră Voinţă Liberă sau cel puţin o parte din ea. Protocolul de eliminare a contractului poate fi repetat oricând. Va continua să elibereze părţi ale controlului întunecaţilor şi vă va elibera.

Q & A

Înainte de trezirea voastră, sunteţi "în siguranţă" faţă de Archoni. După trezire şi când câştigaţi putere, veţi fi atacaţi. Dar dacă după trezire continuaţi să eliberaţi durere, furie, traume etc., veţi fi protejaţi. Veţi putea să faceţi mai mult şi să aveţi mai mult. A fi treaz înseamnă a te cunoaşte pe tine însuţi, cine eşti, care sunt visele tale. Aveţi înţelegere interioară şi exterioară. Apoi deveniţi extrem de protejaţi. Procesul naşterii : în timpul acestui proces, vă uitaţi amintirile din cauza implanturilor foarte puternice din câmpul plasmatic. Aveţi nevoie de aproximativ 3 ani pentru a vă recupera.

Triangularea implantului

Contractele au stat la baza implanturilor. Procesul de eliminare începe cu protocolul de eliminare a contractului, dar nu se termină acolo.

Există două implanturi principale. Acestea sunt folosite pentru organizarea programării sociale în galaxie. Dar aici, pe Pământ, lucrurile au mers mai departe de atât. Societatea noastră este cea mai programată decât oriunde altundeva, oricând.

Eliberarea Planetei X în 1999 a durat doar 2 săptămâni, dar oamenii de acolo au fost mai treziţi decât populaţia umană şi grupurile de aici. Ei s-au răzvrătit şi s-au eliberat.

Membrii RM au aceleaşi corpuri fizice, dar au o societate complet diferită.

Primul implant primar

Acest implant separă Sufletul nostru de personalitatea noastră. Ne rupe de Sursă, separă pe Dumnezeu de bărbat şi Zeiţa de femeie. Aceasta este sursa tuturor religiilor. Religiile au fost create pentru a separa omul de Dumnezeu. Pentru a ajunge la Dumnezeu, aveţi nevoie de un preot şi el negociază pentru dvs. şi face programarea. Acesta este modul în care a fost creat Vaticanul şi despre ce este Vaticanul. Ei sunt intermediarii între umanitate şi conştiinţa divină.

Eusebiu, cărturar al Canonului Biblic şi "Tatăl istoriei bisericești", a creat Biblia în 325 d.Hr., luând diferite scripturi din diferite religii, pentru a crea un cult care să permită programarea unificată a Imperiului Roman: Guvernul Unic al Lumii (NWO) este sub control iezuit. Acum este în continuare acelaşi joc, aşa cum planul iezuit se desfăşoară pentru a uni religiile cu scopul de a programa mintea umană şi de a impune implantul primar.

Dacă doriţi să dizolvaţi acest implant primar, trebuie să începeţi să vă reconectaţi din nou cu Sursa. Cheia principală pentru reconectarea cu Sursa este accesarea emoţiilor. Aceasta este o programare emoţională intensă care trebuie să fie anulată. O conexiune cu Sursa / Sinele Vostru Superior este activată de energia Kundalini, situată în cap. Kundalini trebuie să se ridice până la şi în afara coroanei. Trebuie să creaţi o forţă în cap pentru a împinge în sus Kundalini. Implanturile creează o structură mentală. Această structură mentală vă spune cum să vă comportaţi şi ce puteţi şi ce nu puteţi face. Emoţiile voastre sunt cheia succesului. Emoţiile sunt o poartă stelară. Dacă vă permiteţi să vă simţiţi emoţiile, veţi primi conexiunea înapoi. Oricare ar fi acestea, o parte din implant se va dizolva. Dacă vă permiteţi să le simţiţi, veţi avea o experienţă Kundalini Samadhi şi veţi începe să vă integraţi şi să vă amintiţi cine sunteţi. Nu vă veţi duce la conferinţele lui Cobra şi să-l asculţi cum vorbeşte. Veţi obţine o înţelegere din interior.

Al doilea implant

Cel de-al doilea implant de care vom vorbi astăzi a fost pus în burtă (plexul solar) în timpul Atlantidei. Se află la trei degete deasupra buricului. A divizat personalitatea bărbaţilor de cea a femeilor, şi perspectivele de viață şi a generat neînţelegeri uriaşe. Ne-a separat psihologic: bărbaţii şi femeile trăiesc în lumi şi realităţi total diferite.

Percepţiile sunt diferite şi programarea relaţiilor este diferită. Toate acestea fac parte din programarea implantului. Cel mai profund aspect al acestui implant este că acesta creează o separare a energiei iubirii şi a energiei sexuale. Bărbaţii sunt programaţi într-un fel şi femeile în alt fel. Femeile simt energia inimii, dar nu şi energia sexuală. Bărbaţii simt energia sexuală, dar nu şi energia inimii. Când bărbaţii şi femeile se întâlnesc, se pot conecta doar prin program / Matrice, dar nu pot face o legătură reală între bărbat şi femeie.

Ideea de reconectare este aceea de a conecta ambele aspecte. Bărbaţii au probleme de încredere şi doresc să controleze şi să înţeleagă totul (de aceea bărbaţilor le place tehnologia atât de mult). Ei trebuie să se conecteze cu emoţiile lor. Femeile permit, în general, fluxul de energie deoarece au o formă de încredere de bază şi energia inimii lor curge prin ele pentru a putea creşte copii (de aceea le place să vorbească atât de mult). Femeile au o perioadă grea în a se conecta la energia lor sexuală din cauza implantului şi din cauza abuzului de 5.000 de ani. Ele trebuie să se conecteze cu energia lor sexuală.

Cuba face parte din Atlantida cu multe temple ale Zeiţei. Spaniolii din anii 1500 au încercat să distrugă cât mai multe temple posibil. Ungaria are un Vortex imens al Zeiţei. În trecut, aici trăiau multe culturi şi triburi importante care au păstrat energia sacră pentru Europa.

Sunt două aspecte ale implanturilor:

- Este o gaură neagră rotativă (câmp de energie)

- Are sistemul de credinţă forţat în el

Credinţele voastre mai profunde au fost implantate în voi cu ajutorul unui câmp electromagnetic. Pentru a le dizolva, trebuie să triangulaţi şi să nu vă mai identificaţi cu ele. Cea mai simplă cale de a elibera implantul primar este de a face următoarele: scrieţi pe o pagină, atâta timp cât puteţi, pe partea stângă: Eu sunt Dumnezeu şi apoi pe partea dreaptă: Eu nu sunt Dumnezeu. Simţiţi-le şi credeţi-le pe amândouă. Continuaţi rând după rând.

Acest lucru creează polarităţi. Prin punerea minţii în ambele polarităţi în acelaşi timp veţi dizolva implantul primar. Dacă le scrieţi destul de mult, veţi avea o experienţă Samadhi.

Pentru a dizolva celălalt implant se poate scrie, simţi şi crede: sexul este iubire şi sexul nu este iubire, în acelaşi timp.


Activarea Corpului de Lumină


După ce implanturile au dispărut, va fi posibilă o legătură spontană între personalitatea voastră şi sufletul vostru. Apoi energia sufletului va trece prin aceasta. Există două opţiuni de ascensiune:

- corpul se dezintegrează;
- corpul ascensionează cu voi.

În ceea ce priveşte ultima opţiune, Lumina Sufletului va transmuta toată personalitatea voastră şi va schimba corpul fizic. Corpul vostru va începe să funcţioneze diferit; mitocondriile - celulele "fabricii de energie" din corpul dvs. - încep să emită energie. În timp, corpul vostru nu va mai avea nevoie de hrană şi moartea fizică nu mai este inevitabilă. Când vă umpleţi corpul fizic cu Lumină, vă veţi înălţa. Pe Pământ, aproximativ 500 de oameni au realizat acest lucru. În această cameră, astăzi, sunt 270 de noi potenţiale suflete. Avem aici un mare avantaj.

Dacă au fost dizolvate suficiente implanturi, sufletul se poate integra în corp şi poate apărea energia Kundalini. Atunci când eliminați implantul primar din capul vostru. făcând primul exerciţiu suficient de mult, Sufletul vostru va putea să intre în corpul vostru şi să meargă în jos. Atunci când eliminaţi cel de-al doilea implant din plexul solar, făcând cel de-al doilea exerciţiu suficient de multe ori, energia voastră Kundalini va putea să crească în sus. Când energia Kundalini care merge în sus se întâlneşte cu energia Sufletului care merge în jos, va fi creată o coloană dublă de Lumină şi vă veţi putea manifesta ascensiunea. Se creează portaluri în dimensiunile 4 şi 5, dimensiuni în afara spaţiului / timpului. Prin depăşirea spaţiului / timpului sau a dimensiunii a 3-a, puteţi sparge Matricea. Veţi deveni Neo aşa ca în filmul The Matrix (Matricea).

Apoi, corpul vostru de Lumină este un torus care se manifestă în a treia dimensiune. Puteţi activa o parte din corpul vostru de Lumină creând o legătură conştientă cu Sufletul vostru. De fiecare dată când vă conectaţi la dimensiunile mai înalte, o parte a Corpului vostru de Lumină este activată. În viitor, Cobra poate oferi ateliere de activare a Corpului de Lumină.
O navă spaţială Pleiadiană este Corpul de Lumină al unei fiinţe pleiadiene. Prin focalizarea şi stabilizarea minţii lor, pot ateriza pe coordonate precise. Dacă vreţi să călătoriţi cu Corpul de Lumină, trebuie să fiţi stabili în mintea voastră. Puteţi chiar să vă folosiţi corpul ca vehicul. Când sunteţi o fiinţă mai evoluată, nu mai aveţi nevoie de nave spaţiale pentru a călători.

ATVOR

Cu tehnologia ATVOR, Confederaţia şi Comandamentul Ashtar trimit coloane de Lumină de dimensiunea a 5-a de la navele mamă, de la dimensiunea a 5-a la a 3-a. Acest lucru vă poate ajuta să manifestaţi perfecţiunea în viaţa voastră. Asta este tot ceea ce se poate spune despre acest lucru în acest moment.Trebuie să manifestaţi în mod magnetic situaţia potrivită din viaţa voastră. Cu toate acestea, energiile Pământului trebuie să fie potrivite pentru acest lucru. Comandamentul Ashtar a început să lucreze la acest lucru astăzi. În viitorul nostru, într-un anumit moment, vom putea să teleportăm corpul nostru fizic într-o altă dimensiune, atunci când suntem complet activaţi din punct de vedere tehnologic. Acesta este viitorul multora treziţi pe planetă chiar acum.Notă . Voinţa voastră liberă este mai puternică decât orice programare. Fiţi atenți la visele voastre.

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/ascension-protocols-part-1.html

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/manifestation-process-part-3.html

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/galactic-wave-of-love-part-4.html

Comentarii