Partea I. Notele Conferinţei de Ascensiune de la Budapesta

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/the-ascension-plan-part-1.html

PARTEA I

PLANUL ASCENSIUNII


Partea I.  Notele Conferinţei de Ascensiune de la Budapesta

Sâmbăta 14 aprilie 2018, de la 10.00 am la 13.30 pm

Acest blog conţine părţile (de la 1 la 4 ) notelor făcute pe durata primei Conferinţe de Ascensiune pe Noua Linie Temporală a lui Cobra, de la Budapesta, pe 14 şi 15 aprilie 2018. Realizarea acestor note a fost un efort co-creativ al lui Hanneke van Ginkel şi Jacqueline van Rijswijk.

Aceste note sunt scrise ca şi cum ar vorbi Cobra. Nu este exact ce a spus cuvânt cu cuvânt, dar este o parafrazare a ceea ce a spus el.

Aceste note au fost revizuite şi lansate de Cobra la data de 31 mai 2018.

https://2012portal.blogspot.ro/2018/05/taiwan-conference-report-and-planetary.html

Alinierea Galactică şi Supervalul Galactic

Alinierea Galactică

Aceasta este prima Conferinţă de Ascensiune pe Noua Linie Temporală, care va conduce la Eveniment, şi aceasta solicită participarea activă a tuturor. Suntem în feluri noi de a face lucruri care nu au fost planificate anterior. Aici, la această conferinţă, venim din medii şi culturi diferite şi avem diferite structuri de credinţă. Ne vom alinia energiile prin meditaţii.

Flota Pleiadiană a fost aici de joi. Ei sunt aici pentru a sprijini Descoperirea (străpungerea luminii) prin Compresie.

Noi, ca fiinţe umane. am fost programaţi în mai multe straturi de la prima noastră încarnare pe această planetă. Noi toţi venim din sisteme de stele diferite. Am renunţat la procesul de implantare pe perioada reîncarnării, ceea ce denaturează viziunea noastră asupra realităţii. Acesta este primul strat de programare şi este valabil pentru toţi oamenii.

Cel de-al doilea strat este bazat pe traume. În diferite vieţi şi în această viaţă am fost expuşi unor evenimente şocante care ne-au fragmentat personalitatea. Aşa s-a născut subconştientul uman: dacă se întâmplă ceva rău, o parte a conştiinţei voastre devine inconştientă şi apoi nu veţi mai fi conştienţi de acea parte. Aceasta a fost o parte intensă a programului la sfârşitul acestei epoci de Matrice. Când vă înălţaţi (ascensionaţi) şi vă ridicaţi vibraţiile, în această perioadă, aceste părţi subconştiente pot fi atacate.

Al treilea nivel de programare îl primim de la părinţii noştri, în special de la mamele noastre. Primim emoţiile noastre de la mama noastră. Dacă mamei noastre îi este frică, o acceptăm ca pe a noastră. Dacă mama este prea critică, o acceptăm ca pe a noastră; ea devine parte a personalităţii noastre.

Cel de-al patrulea strat de programare îl primim la şcoală.

Cel de-al cincilea strat de programare vine de la mass-media, inclusiv de la social media etc.

Al şaselea strat de programare este legat de tehnologia scalară care cuprinde planeta.

De aceea suntem atât de încurcaţi.

Este responsabilitatea noastră să ne deprogramăm de aceste straturi ale Matricei. Pentru Ascensionarea noastră trebuie să ne deprogramăm de la toate cele şase şi să devenim una cu Sinele nostru Superior. Trebuie să ne unim personalitatea cu Sufletul nostru.


Eliminarea şi ştergerea acestor programe este scopul acestei Conferinţe. Va fi dificil, deoarece acest lucru va provoca sistemele voastre de credinţă. Nu este totuşi responsabilitatea lui Cobra. Cobra prezintă o altă perspectivă. Nu mai avem timp şi trebuie să deblocăm să eliberăm multe. Trebuie să aibă loc transformări intense. Ne apropiem de misiunea noastră personală şi de procesul de Ascensiune. Acest lucru este util pentru procesul de Ascensiune global. Trebuie să gândiţi cu propria voastră minte, comparaţi, simţiţi, discerneţi şi luaţi de aici tot ce este folositor pentru voi.


Există o mulţime de prostii pe internet acum. Doar ştiu că la 27 ianuarie 2018 Mişcarea de Rezistenţă a întrerupt toate informaţiile date lumii. Nu este timp să aşteptaţi actualizări prin intermediul internetului, sau mai multe informaţii de la Galaxy,etc. Acum este timpul să vă pregătiţi pentru marea schimbare. Este timpul să creşteţi într-un timp scurt spiritual şi personal, .pentru timpurile care vin. Intraţi acum într-o acţiune de transformare activă.

Veţi şti când se va întâmpla Evenimentul. Evenimentul va fi televizat. Vom fi activi atunci şi va trebui să fim pregătiți pentru acest lucru.

Acesta se întâmplă în interiorul vostru. Nu-i trimiteţi e-mailuri lui Cobra pentru a cere o clarificare cu privire la misiunea voastră. Trebuie să priviţi în interiorul vostru şi să vă descoperiţi misiunea. Odată ce o ştiţi, puteţi ajuta. GĂSIŢI-O ! APOI, puteţi trimite un e-mail lui Cobra în cazul în care aveţi nevoie de ajutor, pentru a vedea modul în care misiunea voastră poate contribui.

De ce va-ţi născut si sunteţi aici acum? NU este datorită celor 9 - 5 locuri de muncă ale voastre, casei, soţiei, copiilor, câinilor voştri, etc. Scopul vostru aici este mult mai înalt. Aceasta este prioritatea TOP chiar ACUM. Nu pierdeţi timpul. Avem un număr limitat de zile rămase. Fiecare zi contează!

Perspectiva noastră provine din cele 5 simţuri ale noastre şi toate acestea sunt programate. Când ne uităm în sus la stele,.vedem într-o noapte clară 1000 dintre ele. Ele toate sunt într-un cerc galben, care este Galaxia noastră. Există 100 000 000 de galaxii în Univers. Ceea ce vedeţi este doar o mică parte a realităţii, dar toate credinţele noastre se bazează pe asta. Este timpul să ne extindem orizonturile pentru a include mai multe în realitatea noastră. DE ACEEA suntem aici.


Viziunea lui Cobra dincolo de Văl

Q&A

Bombele de tip strangelet au fost înlăturate, dar mai sunt încă active câteva bombe de tip toplet. Bombele de tip toplet vor fi dificil de îndepărtat deoarece sunt legate de populaţia de suprafaţă. RM se asigură că nu le va face să dispară. Nici un ajutor nu a fost cerut şi nici nu a fost solicitat din partea populaţiei de suprafaţă în acest proces; este prea riscant. Forţele Luminii vor avea grijă de asta. Bombele de tip toplet au fost inventate de grupul Chimera cu milioane de ani în urmă.

Cei dragi au propria lor voinţă şi slăbiciuni. Ajutaţi-i să lucreze la ele. Atacurile vin prin aceste puncte slabe. Dar, indiferent de problemele cu care se confruntă, trebuie să-şi asume responsabilitatea şi să aibă voinţa de a lucra singuri. Uneori, un atac asupra voastră vine prin atacarea celor dragi prin punctele lor slabe. Amintiţi-vă însă un lucru important: fiinţele (întunecate) nu pot ataca unde nu sunt invitate. Nu sunt atât de puternice.

Problema a fost Anomalia Primară. Acesta este un câmp cuantic pe care nimeni nu îl înelege. Când îngerii au fost supuşi Anomaliei Primare, s-au născut forţele întunecate. Au ocupat anumite părţi ale Galaxiei. Unii dintre ei au fost transportaţi din Orion în acest sistem solar în 1996. Pământul este ultima lor fortăreaţă: singura planetă care a rămas sub puterile lor.

Supervalul Galactic

Soarele Galactic Central furnizează energie în interiorul şi în exteriorul Galaxiei. Este sursa Luminii din această Galaxie şi este foarte puternică. Unul dintre modurile în care se transmite este sub formă de Tahioni. Aceştia se mişcă mai repede decât lumina. Sunt primul lucru creat atunci când s-a născut Universul. Tahionii nu se conectează la materie. Aceştia nu pot fi corupţi sau folosiţi abuziv în scopuri negative. Ei transmut energiile negative în energii pozitive. Sunt capabili să transforme Anomalia Primară şi să aducă omenirea în noua epocă şi starea de conştiinţă extinsă.

Cobra a construit camere Tahionice. El a început cu 14 ani în urmă, după instrucţiunile Pleiadienilor. Acum, camerele Tahionice sunt răspândite pe toată planeta. Produse îmbogăţite cu tehnologia Tahionică, prin colaborare cu agenţiile spaţiale, vor fi disponibile pe planetă. Esenţa Tahionilor este frumoasă, doar că acum Vălul absoarbe particulele tahionice.

Procesul Ascensiunii este atât un proces individual, cât şi un proces colectiv. Nu se întâmplă doar pe această planetă, ci şi în tot universul. La început, procesul de ascensiune a progresat treptat, dar acum se accelerează tot mai mult şi mai mult până la descoperirea (străpungerea) finală. Toate misiunile individuale fac parte din aceasta şi ajută Planul de Ascensiune.

Vă aduceţi aminte? În toate vieţile voastre v-aţi pregătit pentru ceva. Aţi fost pregătiţi pentru ACEASTĂ viaţă ! Înainte de încarnarea în această viaţă, aţi făcut un plan împreună cu ghizii voştri pentru a vă atinge misiunea acum. Era un plan dinamic şi la fel de mult necunoscut. Cu toate acestea, acest plan este încă activ în voi. Acesta poate fi accesat. Mâine vom intra în aceasta. Trebuie să fiţi absolut sinceri cu voi înşivă. Ceea ce vreţi cu adevărat nu are legătură cu Dimensiunea a 3-a. Întrebarea este: vă veţi urma vocea interioară sau veţi urma societatea? Dacă v-aţi auzit vocea interioară pe parcursul întregii voastre vieţi, deja vă urmaţi propriul Plan de Ascensiune. Dacă nu, trebuie să faceţi o alegere: Planul de Ascensiune propriu sau societatea. Faceţi această alegere în fiecare moment. Pe măsura desfăşurării situaţiilor în viaţă, sosesc oportunităţile şi testele, ca într-un joc video. Mergând la stânga sau mergând la dreapta, uşile relevante se vor deschide. Opţiunea uşoară este să staţi. Atunci când la primul nivel nu cunoaşteţi celelalte niveluri. Puteţi rămâne în localitatea voastră şi să nu călătoriţi nicăieri. Faceţi aceeaşi muncă de la 30 la 40 de ani, deoarece părinţii voştri au ales acest lucru pentru voi. Dar oamenii care îşi asumă riscuri pot să descopere Matricea şi să coboare în gaura iepurilor ( în gaură de şarpe). Veţi începe să descoperiţi că lumea este o scenă, care a fost proiectată. Veţi descoperi Voinţa voastră liberă şi puterea voastră. Aceasta este o putere care poate schimba destinul acestei planete.

Istoria a fost scrisă întotdeauna de către un grup mic de indivizi. Atunci când fiecare dintre noi cei 270 de oameni prezenţi aici ne exercităm propria noastră Voinţă Liberă - putem schimba cursul istoriei pe această planetă. Dacă vă urmaţi vocea voastră interioară şi acţionaţi conform misiunii voastre, niveluri mai adânci ale jocului vor ieşi la suprafaţă.

Faceţi alegerea; trebuie să o faceţi singur. Cobra este doar aici pentru a prezenta opţiuni.

Pentru majoritatea oamenilor din lume, experienţa lor acum este: "afacerile, ca de obicei". Pentru cei treziţi acestea sunt vremuri neobişnuite. Ceva se petrece cu planeta şi cu sistemul solar. Chiar şi oamenii de ştiinţă au confirmat că ceva se schimbă în Galaxia noastră. Situaţia planetară este foarte neobişnuită, dar multe lucruri se întâmplă în spatele scenei. Simţiţi şi sesizaţi acestea în oasele voastre. Dar mass-media spune că "nimic nu se întâmplă şi totul este normal", pentru că vor ca toată lumea să creadă acest lucru pentru a întârzia schimbarea.

Există 5 familii în lume care controlează mass-media de masă pentru a menţine status quo-ul, dar sunt conştienţi că schimbarea se va întâmpla, deoarece există forţe cosmice în joc. Alinierea Galactică este în desfăşurare şi ei nu vor fi capabili să o oprească. Aceasta se bazează pe un ciclu cosmic, care a fost dovedit de fapte ştiinţifice. Ciclul are de a face cu Precesiunea Echinocţiilor și cu oscilaţiile mărimii Pământului, la fiecare 25 000 de ani. Din cauza acestei alinieri, sistemul solar intră în minimul solar.

Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost acum 13 000 de ani şi a provocat un eveniment de extincţie în masă în rândul animalelor şi al oamenilor. Acum suntem din nou la jumătatea drumului acestui ciclu de Precesiune. În această fereastră de timp avem o mare oportunitate de a schimba lucrurile şi de a le întoarce. Probleme mari precum războiul mondial nuclear şi cel de-al III-lea război mondial, extincţia în masă a omenirii şi cataclismele, au fost prevenite prin munca colectivă a Lucrătorilor în Lumină (1998-2000). Meditaţia oamenilor a dus la evitarea războiului nuclear. De aceea nu suntem cu toţii praf acum.

Pe de altă parte, înainte de încarnarea voastră, aţi făcut un plan. Iniţial, planul a fost ca Evenimentul să aibă loc în 1995. Un grup de suflete puteau declanşa acest lucru. Cu toate acestea, 80% din acest grup de suflete au refuzat să se trezească şi să îşi îndeplinească misiunea. Doar 20 (??) de oameni ar fi putut schimba destinul planetei şi nu au făcut-o. După aceea, această linie temporală s-a prăbuşit.. Apoi, în 1996 a fost invazia grupului Chimera.

Acum, Lucrătorii Luminii și Războinicii Luminii se atacă unul pe celălalt. Trebuie să revenim la bunul simţ ! Şi să ne dăm seama că ne jucăm cu destinul planetei.

Suntem încă în Alinierea Galactică şi multe lucruri sunt posibile. Fereastra de timp a Evenimentului se desfăşoară între 1975 şi 2025. Trebuie să planificăm transformarea planetară, deoarece această perioadă este plină de potenţial şi descoperire ŞI plină de primejdii. Vom explora aceste pericole chiar acum.

NU aşteptaţi după nimeni; ei îşi vor face partea. La suprafaţă avem nevoie să facem lucrurile să meargă, să ne conectăm, să cooperăm şi să ne coordonăm misiunile. Acesta este motivul din spatele blogului lui Cobra. După colapsarea planului din 1995, a existat o altă oportunitate în 2012. Cu zece ani în urmă, ei i-au spus la Cobra că arestările se vor întâmpla în 2012. Ţinta era în aprilie 2012. Dar nimeni nu a vorbit despre asta până când Drake nu a făcut-o în februarie 2012. Apoi, au fost făcute greşeli critice, iar planul a fost anulat. Oamenii erau atât de fragmentaţi şi atât de programaţi; riscul a fost prea mare. Apoi au fost descoperite grupurile Chimera şi bombele. Îndepărtarea bombelor de tip toplet este o sarcină a Forţelor Galactice; ei le-au înlăturat de atunci şi până acum..

Avem nevoie de un grup central de oameni pe suprafaţa planetei, care să fie suficient de sensibili, conştienţi şi responsabili de acţiunile lor declanşate , de încredere, sănătoşi şi să ştie ce trebuie să facă. Transformarea populaţiei pe suprafaţă necesită oameni la faţa locului.

Supervalul Galactic este o bătăie a inimii, o pulsaţie de la Soarele Galactic Central. Soarele Galactic este responsabil cu aducerea noastră într-o Dimensiune Superioară. Aceasta se întâmplă la fiecare 13.000 de ani, un val mare și un val mai mic. Acest val activează Soarele nostru fizic. Aceasta este ceea ce oamenii au numit, de asemenea, "bliţul solar". Nu este un eveniment izolat; este reacţia soarelui nostru la energia Supervalului Galactic. Valul nu va afecta doar Soarele nostru, ci şi întreaga Galaxie. Călătoreşte prin Galaxie mai repede decât viteza luminii, emiţând Tahioni şi alte particule. Acest val va activa Soarele nostru şi prin soarele nostru, va influenţa Pământul. Va schimba materia fizică, Soarele şi condițiile de viaţă de pe această planetă. Energia implică o mulţime de energii spirituale care ne activează / procesul nostru individual de Ascensiune.

Pleiadienii au fost foarte activi pentru a stimula acest proces al Ascensiunii. Datorită incidentului din 27 ianuarie 2018, Pleiadienii au intensificat în ultimele luni acest proces. Au activat membrii Familiilor Sufleteşti în conformitate cu protocoalele Pleiadienilor şi au creat o Reţea Galactică de Lumină. Nu sunt singurii care lucrează şi sunt responsabili pentru acest lucru. Cu multe sute de miliarde ani în urmă, Rasa Centrală a început acest lucru. Au numeroase nume, cum ar fi Observatorii, Aripile de Vânt şi Aviarii Albaştri. Aceştia au aşezat Spiralele Golden Ratio : pulsare situate strategic în întreaga Galaxie, într-o secvenţă Fibonacci, pentru a transmite informaţii coerente civilizaţiilor care o pot decoda. Putem vedea aceste spirale în sistemul nostru solar. De îndată ce un grup avansat din cadrul unei civilizaţii atinge un anumit nivel de maturitate spirituală, ei sunt contactaţi. Maturitatea este măsurată astfel de starea de conştiinţă a acestui grup cel mai avansat. După aceasta, are loc expansiunea către întreaga civilizaţie. Cobra are nevoie de un astfel de grup atât de avansat pe această planetă. De aceea suntem aici la conferinţă.

Supervalul crează schimbări. Soarele nostru emite plasmă sub formă de torus şi acest lucru creează un vortex (vârtej) care înconjoară întregul sistem solar. Pe marginea acestui torus este spaţiul interstelar, heliopauza. Aceasta este o zonă importantă deoarece o flotă uriaşă - miliarde - de nave mamă se găsesc în acest câmp plasmatic.Aceste miliarde de nave mamă direcţionează chiar acum energia de la Soarele Galactic Central pe Pământ, pentru a ajuta trezirea oamenilor şi a-i pregăti pentru contact în cel mai optimal mod.

Ei au nevoie de câmpuri conductoare pentru aceste energii înalte pe suprafața planetei: încarnări fizice, prin care reglează acest flux cosmic. Proiectul şi grila Cintamani reprezintă un mare succes şi stabilizează această energie, dar nu este suficient. Este nevoie de un anumit număr de oameni care pot canaliza această energie şi o pot stabiliza, atunci când lucrurile încep să se întâmple şi oamenii încep să se sperie.

Lunea trecută [9 aprilie 2018] poate fi privită ca un test. RM a început să elimine grilele Arhonilor. Acest lucru a făcut forţele întunecate să izbucnească şi să înceapă escaladarea în Siria.

Reacţiile din partea Lucrătoriilor de Lumină au fost:

Indiferenţa: "Nu vă faceţi griji, totul este bine."

Sau frică: "Oh, ( Dumnezeule )!"

Sau acţiune: "Ce putem face?"

Nu intraţi în stare de frică sau indiferenţă. Concentraţi-vă asupra acţiunii voastre, de exemplu prin meditaţie. Acest lucru va schimba cursul a ceea ce se va întâmpla şi a tot ce se întâmplă. Este nevoie de un grup de oameni care să poată transmite această energie.

Cobra atunci va elibera informaţiile, când acest lucru este posibil. Aceasta este o informaţie sensibilă şi implică Dimensiunile Superioare.

Un torus este deasemenea, o respiraţie de dimensiune superioară de viaţă, care se proiectează pe ea însăşi printr-o poartă hiperdimensională în dimensiuni inferioare.Toţi avem un torus. Un măr are un torus. Planeta are un torus. Galaxia are un torus. O familie sufletească are şi ea unul. Fiecare fiinţă are un torus.

Deschiderile de la polii planetei noastre nu sunt fizice; ele sunt porţi stelare de dimensiuni mari în care energia se roteşte şi se schimbă tot timpul. Dar acum energia Gaiei şi a câmpurilor sale trebuie să fie vindecate. Multe trebuie să fie eliminate. Situaţia noastră politică este o reflectare a acestui fapt, iar Vortexul Zeiţei este motivul pentru aceasta. Arhonii au reprimat energiile Zeiţei şi au creat grila lor Arhonică în Irak, deoarece aici este locul în care se află Vortexul Zeiței: în Hassuna-Samarra, la graniţa dintre Siria şi Irak. Este una dintre cele mai importante pe planetă. Acesta este motivul pentru care se împiedică pacea acolo, prin ancorarea şi menţinerea unor războaie. Pacea în acea zonă ar fi o victorie uriaşă pentru Forţele Luminii .Siria este barometrul Pământului.


Noua Atlantidă şi Reţeaua Energetică

Noua Atlandidă

Reţeaua energetică Atlantida a fost întotdeauna aici. Avem nevoie de ea pentru a supravieţui. Fără ea, nu ar exista o viaţă fizică pe această planetă. A avut diverse transformări. Proiectul Cintamani a fost conceput pentru a vindeca această reţea planetară de energie. Maestrul St. Germain este principalul responsabil pentru acesta şi şeful proiectului Noua Atlantidă. Într-una dintre încarnările sale ca Francis Bacon, el a scris o carte denumită "Noua Atlantidă, o lucrare nedefinită". Este legată de trezirea omenirii.

Atlantida are 3 faze:

1. Primal Atlantidă a fost în sistemul de stele Pleiadian cu mult timp în urmă. Acolo au explorat relaţia dintre materie şi conştiinţă. Aici s-a descoperit anomalia primară.

2. A doua Atlantidă a fost o insulă în Oceanul Atlantic de pe Pământ, acum 11.500 de ani. A fost distrusă în jurul anului 9564 î.Hr. Nu este Antarctica.

3. A treia Atlantidă, denumită Noua Atlantidă, este în curs de desfăşurare. Este proiectul Sf. Germain. Aceasta va conţine civilizaţia Luminii care se va naşte după Eveniment. Omenirea este pregătită pentru aceasta prin munca energetică şi răspândirea informaţiilor privind reţeaua energetică.

Francis Bacon a lansat planul pentru această a treia Atlantidă. El a fost foarte activ în pregătirile sale în secolul al XVIII-lea. Diverse persoane au fost iniţiate în Misterele Zeiţei. În 1775 a deschis o Şcoală a Misterelor în Paris, dar acest lucru nu a fost făcut public. Misterele Zeiţei Egiptene Isis au fost făcute public acolo de contele Cagliostro. Maria-Antoanetta, regina franceză, a fost unul dintre aceşti iniţiaţi. Pe parcursul evenimentelor următoare, un anumit loc în Versailles va avea o importanţă crucială pentru reţeaua energetică.

Școala Misterelor a fost susţinută de 3 loje diferite Freemasonice şi acestea au fost făcute publice. Benjamin Franklin a fost unul dintre oamenii iniţiaţi de St. Germain. Statele Unite au avut intenţia să devină Noua Atlantidă, dar forţele întunecate au deturnat proiectul. Constituţia Statelor Unite a fost scrisă astfel încât să poată declanşa Evenimentul. Aceasta a fost parte a planului Forţelor Luminii. Constituţia reală este indestructibilă, aşa că a fost negată şi suprimată în diferite moduri. De aceea există atât de multe proiecte negre şi forţe militare secrete în SUA; acestea nu au un fundament constituţional şi merg împotriva Constituţiei. Sfântul Germain lucrează încă la acest proiect. În alinierea cu misiunea anumitor indivizi vor fi eliberate informaţii.

Reţeaua Cintamani din Antarctica contracarează grila întunecată, care constă din inteligenţa artificială, tehnologia plasmei şi scalară, fiind alimentată de la Long Island. Big Brother vă urmăreşte cu adevărat. Ei pot auzi tot ceea ce spuneţi cu voce tare, scrieţi sau citiţi, dar ei nu vă pot citi mintea.

În acest moment, deasupra acestui centru de conferinţe se află aproximativ 200 până la 300 de nave acoperite (de tip nori). Atunci când s-ar descoperi, în câteva minute aeronavele ar fi desfășurate şi ele ar fi bombardate. Sunt 500-1000 de pleiadieni care privesc această sală şi sunt dornici să intre în contact cu voi. Dar ei nu pot apărea fizic deoarece există sisteme RADAR care le-ar putea detecta. Inteligenţa artificială şi tehnologia scalară monitorizează totul: cap, puls, piele. Acest lucru se întâmplă tot timpul. Cu toate acestea, nu este perfectă, are defecte. AI este proastă. Este la fel de inteligentă ca şi programatorul său. Acesta nu este un individ inteligent. Este o fiinţă conectată la forţele întunecate, care nu înţeleg Lumina. Aceasta este slăbiciunea lor. Acest lucru va face o fisură în Matrice prin care e posibil ca, Pleiadienii să vină şi să aterizeze.

Q & A

Anomalia Primară este necunoscută Forţelor Luminii şi se comportă ca Legea lui Murphy. Conştientizarea noastră umană este necesară pentru a o dizolva. Maeştri fericiţi într-o peșteră nu vor rezolva Matricea. Doar fiind în interiorul dezordinii şi fiind treziţi conştient de ea şi fiind martorii tăcuţi a ceea ce se întâmplă, vom fi în stare să transformăm şi dizolvăm anomalia primară.

Reţeaua energetică

Reţeaua energetică nu este statică. Este un flux dinamic conform modelelor Geometrei Sacre. În ştiinţă se numeşte un val constant. Dar, de asemenea, se întâmplă lucruri pe plan fizic. Proiectul Cintamani vizează punerea mai multor puncte energetice în reţeaua energetică. Pietrele Cintamani sunt conductori ai energiei. Pentru fiecare piatră Cintamani de pe această planetă, o navă mamă este activată şi trimite energie în ea. Puneţi piatra în pământ, o navă mamă va pune energia în pământ. De fiecare dată când o piatră este plantată în pământ, devine un punct pentru o fiinţă Angelică, unde ancorează un vârtej (vortex) pentru energia Zeiţei în pământ. Pe lângă meditaţiile în masă, este cel mai puternic instrument pentru a transfera energia galactică pe suprafaţă.

Forţele Luminii au activat Vortexul Zeiţei în Siria, lunea trecută. Arhonii au acţionat imediat, intervenind cu forţă militară. O meditaţie de masă va avea loc luni, ora 4:00 am CET în Europa. Deşi Europa deţine numai 15% din populaţia globală, este totuşi important ca Europa să participe, în ciuda orei timpurii. Din punctul de vedere al alinierii, acesta este momentul cel mai potrivit pentru meditaţie. Multe vieţi de pe planetă au fost salvate în trecut ca urmare a meditaţiilor în masă. Şi aceaasta, va salva şi ea. Fiecare persoană contează. Răspândiţi meditaţia cât de mult puteţi. Intervenţia militară a început deja.

Meditaţia poate minimiza efectul reţelei Arhonilor care suprimă această energie. Familii italiene fizice ale Nobilimii Negre - societăți orientate spre Vatican - controlează grila Archonilor [1]. O familie nu atât de cunoscută, numită familia Mercer, controlează industria farmaceutică. Ei de asemenea controlează Cambridge Analytical şi este acea companie care a asigurat că Donald Trump a devenit POTUS. Scandalul despre Facebook nu este despre Facebook, ci este despre a ascunde lucrurile pe care le face Cambridge Analytical. Aşa că îl aruncă pe Mark Zuckerberg sub autobuz (îl desfiinţează) şi nimeni nu investighează Cambridge Analytical. Totul este legat de Siria. Sunt aceiaşi oameni care îl manipulează pe Trump. Trebuie să aducem pace şi echilibru în Siria. Acesta este scopul iniţiativei de meditaţie globală.

În august 2017 am avut cea mai reuşită meditaţie de masă până în prezent. Acest lucru este important deoarece a unificat diverse grupuri. A fost un efort colectiv între Corey Goode, David Wilcock, Benjamin Fulford şi Cobra. Numărul oamenilor care au meditat a fost de la 3 până la 4 milioane. A creat o putere în conştiinţa unificată.

Inițiativa unei singure persoane poate avea consecinţe planetare. Grupul de la conferinţă teoretic poate schimba lumea, dacă îşi urmează misiunea 100%. Dar nu sunt doar cei 270 de oameni de aici. Avem zeci de milioane de fiinţe ascensionate şi forţe galactice care ne ajută, inclusiv Pleiadienii, diverse grupuri secrete Dragon şi grupuri chineze Dragon. NU SUNTEM SINGURI! Cu toţii ne susţin într-un anumit mod. Există foarte mult sprijin. Când vă decideţi să vă urmaţi misiunea, veţi primi sprijin în multe moduri neaşteptate.

În faza următoare vom avea nevoie foarte mare de Energia Zeiţei. RM păzeşte multe peşteri sacre de pe planetă. Reţeaua Agartha de asemenea se ocupă de peşterile sacre şi anumite linii ale preoţilor Zeiţei păzesc altele. În trecut, un grup de la o conferinţă a văzut în Hawaii o peşteră a Zeiţei şi una aproape de Budapesta. Aceste peşteri au avut un rol foarte important în Descoperirea de Compresie (Compression Breakthrough ) pe durata a 1000 de ani şi au deţinut energiile şi misterele Zeiţei de-a lungul vremurilor. Unele dintre peşteri au devenit peşteri de comori deţinând cristale etc; în alte peşteri au fost ascunse obiecte de putere. Aceste peşteri sunt activate acum şi apropiindu-ne de Eveniment, vor radia puterea Zeiţei.

Q & A

Chemtrails sunt o parte a programului de extincţie în masă a forţelor întunecate. Sunt doar 1% eficiente şi sunt o mare pierdere a resurselor acestora. Pleiadienii le vor elimina după Eveniment.

Pentru meditaţiile în masă aveţi nevoie de momentul potrivit pentru a fi foarte puternici.

Copiii au nevoie de dragoste, comunicare sinceră şi deschisă şi limite clare. Nu-i minţiţi niciodată.

Zonă de Contact ( de tip antenă ) şi Domeniul Confederaţiei

Proiectul de contact de tip antenă a început cu mulţi ani în urmă. Cu toate acestea, calendarul s-a schimbat în luna ianuarie a acestui an. Acesta este motivul pentru care proiectul este făcut public; este conceput pentru a elibera planeta. Dacă proprietatea este a voastră, şi deţineţi un titlu legal de proprietate, puteţi decide să o dedicaţi proiectului de contact de tip antenă. Este o înţelegere privată între dvs. şi Pleiadieni. Cu toate acestea, nu spuneţi nimic cu voce tare, pentru a putea experimenta acest lucru.

Grila de control a Arhonilor monitorizează activitatea OZN-urilor. Monitorizează tot ceea ce vedeţi şi vorbiţi cu voce tare. Ei vor monitoriza proprietatea. Dar nu vor putea să le monitorizeze pe toate 100%. AI (Inteligenţa Artificială a lor) este proastă şi nu poate recunoaşte lucrurile. Nu poate vedea semnele.

Trebuie să fie proprietatea dvs. privată, astfel încât Cabala să nu vă poată acuza de încălcare a legilor. Nu pot face nimic în acest fel. Când o fac, este în neregulă. Este afacerea dvs. dacă doriţi o navă Pleiadiană în grădina dvs. În cazul în care militarii ar intra, ar încălca drepturile dumneavoastră. Pot să o încalce de 1 sau de 10 ori, dar nu de 100 sau 1000 de ori.

Pot ucide 1000 dintre noi, dar nu-şi pot permite să ucidă pe toţi. Va deveni prea evident şi vor să păstreze iluzia că totul este în regulă. Dar, de asemenea, nu îşi pot permite să suprime totul. Ei vor încerca să rotească o poveste falsă prin mass-media, de ex. anunţurile unor invazii false străine vor creşte, sau despre Pleiadienii negativi, sau despre Comandamentul negativ a lui Ashtar. Aceasta este povestea rotită de Cabală. Pleiadienii au salvat viaţa lui Cobra de multe ori. El este convins că sunt băieţii buni. Ei sunt pozitivi şi iubitori. Când intraţi în contact cu ei, veţi şti.

Planul Evenimentului s-a schimbat în ianuarie 2018. Acum este clasificat. Evenimentul s-a schimbat. Arestări în masă se pot sau nu întâmpla. Contactul se poate întâmpla sau nu. Forţele întunecate pot sau nu pot fi îndepărtate, însă Descoperirea prin Compresie SE VA întâmpla. Când va fi, veţi şti. Va fi foarte real.

Cei întunecaţi nu cunosc noul plan sau la ce să se aştepte. Ei au mers prea departe şi trebuie să facă faţă consecinţelor. Forţele Luminii vor implementa Codexul Galactic [2] ca bază legală pe această planetă. Este valabil pentru toate interacţiunile sociale dintre diferitele rase din Galaxie.

Dacă există o civilizaţie la care drepturile legale a unei mase critice este încălcată, pot fi luate măsuri militare. O forţă militară Galactică va ajuta la eliberarea planetei. Începând cu data de 27 ianuarie 2018, Pământul este o planetă a Confederaţiei şi este considerat Domeniul Confederaţiei Galactice. Legile Confederaţiei Galactice vor fi impuse pe această planetă cu forţă militară dacă va fi necesar. Situaţia ostatică (a planetei) este totuşi complicată.

Planul de eliberare planetară este acela de a ţine lumea în viaţă şi de a elibera planeta în cel mai bun mod posibil. Suntem în ultima fază a războaielor galactice şi a unui proces de eliberare care se desfăşoară de 8 milioane de ani. STAR WARS nu este science fiction. Este, într-un fel, povestea noastră şi este simbolică pentru ceea ce se întâmplă acum. Situaţia geopolitică de pe această planetă este de înţeles doar din punct de vedere Galactic. Benjamin Fulford are contacte înalte în scena geopolitică şi el eliberează acum aceste lucruri. Jocul nostru geopolitic este de fapt un conflict STAR WARS. Există rase cu rădăcini umane şi rase cu rădăcini Draco. Draco se implică în tehnologia exotică şi ocultă. Situaţia este similară celei din al doilea război mondial WWII. Conflictul se întâmplă totuşi în principal pe planurile energetice în loc de cele fizice. Diferenţa faţă de cel de-al doilea război mondial este că atunci nu aveam sute de mii de Lucrători în Lumină care meditează, aşa cum o facem acum. Dacă am fi încetat să medităm, am fi avut cel de-al doilea război mondial WWII în 2-3 zile ... Lucrătorii Luminii au împiedicat cel de-al treilea război mondial WWIII să se întâmple, prin meditaţie. Orice formă de meditaţie în masă pozitivă, este capabilă să prevină astfel de evenimente negative.

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/ascension-protocols-part-2.html

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/manifestation-process-part-3.html
 
https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/galactic-wave-of-love-part-4.html

[1] Cele mai puternice dintre familiile Nobilimii Negre se află în Italia, Germania, Elveţia, Marea Britanie, Olanda şi Grecia - în această ordine. Rădăcinile lor pot fi urmărite mergând înapoi în timp către oligarhii veneţieni, care sunt de origine Khazară, şi căsătoriţi în aceste case regale la începutul secolului al XII-lea. [Sursa: https://sembrouthes.wordpress.com/the-venetian-black-nobility-a-history/]

[2] Pentru conţinutul Codului (Codexului) Galactic, consultaţi: http://2012portal.blogspot.nl/2012/04/galactic-codex-normal-0.html

Comentarii