Meditaţia pentru alegerile generale din Turcia, pe 23 iunie, la ora 4 PM UTC (19.00 ora României)

Iunie 22, 2018         01:02:00  am


Mai jos se află o iniţiativă a Lucrătorilor în Lumină din Turcia pentru a face o meditaţie în masă pe data de 23 iunie, cu scopul de a asigura ca alegerea noului parlament şi a preşedintelui să fie cât mai paşnică posibil şi pentru a respecta voinţa liberă a poporului turc.


https://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_general_election,_2018

Vă rugăm să vă alăturaţi, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Aici este link-ul evenimentului nostru Facebook:

https://www.facebook.com/events/587516764964481

De asemenea, aţi putea să vă alăturaţi meditaţiei live de la ora 10:00 PM UTC (01.00 PM ora României), difuzată de Comandamentul Radio al Echipajului de la Sol (Ground Crew Command Radio).

http://www.blogtalkradio.com/groundcrewcommandradio/2018/06/21/its-on-144k-mass-meditation-on-june-21-solstice-critical-turkey-elections-m

Informaţii suplimentare pot fi găsite aici:

https://www.returntoyourtruth.com/single-post/2018/06/18/It%E2%80%99s-ON-%E2%80%A6-144k-Mass-Meditation-on-June-21-Solstice-CRITICAL-Turkey-Elections-Meditation-June-23rd-Army-of-Light-You%E2%80%99re-Being-Called-Up-For-Active-Duty-Big-Developments-%E2%80%93-GET-ON-THIS-WEEK%E2%80%99S-SHOW

Victoria luminii !

ACTUALIZARE : Poate că veţi dori să vizualizaţi după meditaţie o Ceramică Halafiană care se roteşte deasupra Turciei, timp de câteva minute.Ghidul (asistenţa) audio pentru această meditaţie în limba engleză poate fi găsit aici:
 ------------------------

INVITAȚIE PENTRU LUCRĂTORII ÎN LUMINĂ ȘI RĂZBOINICII LUMINII


Cetăţenii Turciei vor vota la 24 iunie 2018 pentru a-şi alege noul preşedinte şi membrii parlamentului. Recep Tayyip Erdogan a fost la putere în Turcia în ultimii 16 ani.

În calitate de Lucrători în Lumină din Turcia, am dori să vă rugăm să vă alăturaţi meditaţiei noastre pentru a manifesta un viitor care va aduce pace, iubire, armonie, adevăr şi dreptate în Turcia şi în întreaga lume.

Meditaţia noastră va avea loc pe 23 iunie 2018, la ora 16:00 UTC (19.00 ora României).

Vă rugăm să împărtăşiţi această meditaţie cu oamenii de pretutindeni şi să vă alăturaţi sâmbăta, pentru a putea aduce Zeiţa înapoi pe acest pământ străvechi.

Mulţumiri speciale iubiţilor noştri Lucrători în Lumină Ada şi Summer, care au oferit instrucţiunile pentru această meditaţie.

Instrucţiuni:

1. Aduceţi-vă într-o stare relaxată de conştiinţă, respirând adânc pentru câteva minute.

2. Vizualizaţi un fascicul de Lumină care emană din Chakra Stelară a Sufletului vostru (la 8 inci, 20 cm deasupra capului vostru).

3. Vizualizaţi cum sunteţi conectaţi cu toţi oamenii care meditează şi cum sunteţi conectaţi la Reţeaua de Lumină a Pământului, prin această lumină care emană din Chakra Stelară a Sufletului vostru.

4. Vizualizaţi cum oamenii din Turcia au alegeri paşnice şi îşi folosesc libera voinţă pentru a alege următorii membri ai parlamentului şi noul lor preşedinte. Vizualizaţi că rezultatele alegerilor reflectă voinţa liberă a poporului turc. Vizualizaţi că noul lor parlament şi preşedinte aduc unitate, pace, abundenţă, libertate, dragoste şi armonie ţării.

5. Vizualizaţi că această ţară străveche ancorează mai multă Lumină şi că prezenţa Zeiţei creşte în Turcia.

6. Vizualizaţi că prezenţa Zeiţei se extinde şi acoperă toată Mesopotamia - vindecă aceste ţinuturi - şi apoi se extinde şi mai mult şi vindecă întreaga lume.

7. Vizualizaţi prezenţa Zeiţei ancorându-se permanent în această regiune.

Iubire şi Lumină !Comentarii

Trimiteți un comentariu