Scrisori către flota Pleiadiană

Salutări de bun venit fraților și surorilor noastre stelare

Dragilor,

Suntem acum aici pentru a asista la o schimbare fundamentală a conștiinței întregii umanităţi. A sosit timpul ca fiecare să vadă cum poate să pătrundă într-un câmp superior de lumină. Pentru ca fiecare să manifeste ceea ce mulţi au aşteptat. O legătură esențială cu toate ființele iubitoare de Lumină, ele fiind aici acum pentru a ne ajuta într-una din cele mai mari realizări ale noastre în creșterea și descoperirile sufletelor noastre.

Acolo unde este un vis acolo există un gând și unde există un gând este o intenție de energie, care activează sunetul și lumina, care trimite un apel tuturor celor care vibrează la aceeași frecvență. Odată ce ați inițiat acest gând și l-ați trimis în fluxul de conștiință, activați ceea ce vine de la sinele vostru, care este denumit și sinele vostru superior.


Cu această conexiune esenţială, o persoană poate să ancoreze complet lumina din inima lui Unul. Lumina și iubirea care au fost întotdeauna în interiorul fiecăruia, ca Unul. Ceea ce veți experimenta în această călătorie, vă va aduce bucurie, iubire și îmbrățișarea celor mai minunate sentimente pe care le-ați fi putut simți sau imagina vreodată.

Știind că sunteţi o ființă Conștientă de lumină, un Co-creator și păstrător al înțelepciunii pe parcursul existenţei în mai multe vieţi, vă aduce puterea înțelepciunii și cunoașterea, ca voi şi conştiinţa voastră să fuzioneze cu cei care vibrează într-un tărâm superior al existenței. În aceste tărâmuri există o dragoste necondiționată. Gândiți-vă la acest lucru ca la o cheie pentru intensificarea creşterii și ascensiunii sufletești pentru toți cei de pe planetă. Când ne conectăm cu interiorul nostru, suntem capabili să sesizăm și să simțim pe toți cei care doresc să se conecteze.

Tot ce trebuie să facem este să cerem și vom primi.

Așadar, cerem fiecăruia să vină și să vizualizeze cum doreşte să se întâlnească cu frații și surorile noastre stelare. Gândiți-vă și simțiți cum veți fuziona cu această energie iubitoare de lumină. Cum îşi vor face apariţia navele lor de lumină în planul terestru și cum vor simți cu toții acest lucru, ca o întâmpinare primitoare și o mare reuniune familială

Imaginați-vă ancorarea unor particule de lumină superioare, în timp ce ancorați zilnic lumina cu ajutorul meditației, prin a fi în natură, mâncând alimente cu vibrații înalte, ancorând lumina în tot ceea ce faceți în fiecare zi și aducând lumina sacră și iubirea tuturor în jurul vostru, cu ajutorul prezenţei voastre Eu sunt sau sinelui vostru superior.

Știți că tot ceea ce sunteți este iubire și lumină pură și, odată ce reveniţi la această recunoaştere, puteți activa iubirea pentru toți cei din jurul vostru. Acest lucru va contribui la crearea unei sfere de lumină cu o vibrație energetică ridicată și va fi cheia pentru a invita frații și surorile noastre stelare, să se simtă bineveniți.

Sunteţi gata? Dacă da, vă rugăm să vă împărtășiți gândurile făcând un comentariu mai jos pe această pagină.

În Inima Iubirii, Păcii și a Bucuriei!

Victoria Luminii

Referințe :


Comentarii