Originile Frăţiei Trandafirului

Şcolile Misterelor din Atlantida – Templele din Malta – Frăţia Trandafirului

https://www.facebook.com/notes/sisterhood-of-the-rose/origins-of-the-sisterhood-of-the-rose/700286163515919/

Rasa Centrală este prima civilizaţie avansată care a atins o înaltă înţelepciune în această galaxie cu milioane de ani în urmă, ca urmare a faptului că trăiesc în apropierea Soarelui Central. Aceste fiinţe şi-au adus înţelepciunea în întreaga galaxie. Ei erau cunoscuţi ca ambasadori, angeli în greacă, mesageri, îngeri. Ei nu sunt doar fiinţe eterice, ci şi îngeri fizici cu aripi. Iona este Zeiţa înaripată care a adus misterele pe pământ în vremurile Atlantidei. Isis / Astara a fost studenta ei. Când Iona a părăsit pământul, i-a dat lui Isis misiunea sa de a păstra în viaţă cunoştinţele despre Zeiţă. Isis a fondat Şcolile Misterelor din Atlantida, şi a trebuit să meargă în subteran atunci când s-a întâmplat căderea Atlantidei. Locul principal al Şcolilor Misterelor de pe Pământ era în Egipt. Această zonă a fost mai mare decât o percepem noi astăzi, a inclus de asemenea şi multe insule ale Mării Mediteraneene. În Malta a fost Templul principal, care a fost întotdeauna un Stâlp de Lumină. Potrivit legendelor, templele au fost construite de giganţi. Acesta a fost începutul Frăţiei Trandafirului (Sisterhood of the Rose) cu multe mii de ani în urmă, în Egipt. Frăţia Trandafirului a fost compusă din fiinţe iluminate cu o înaltă înţelepciune şi abilităţi avansate, care trăiau şi sărbătoreau în mod sacru în temple. Deci, ei erau foarte puternici şi, desigur, Archonilor nu le plăcea asta. Arhonii au distrus templele, iar cunoştinţele despre Frăţia Trandafirului au fost ascunse în subteran. Arhonii au trimis mesageri să se roage la Dumnezeul lor, numit Aton. Ei au interzis Şcolile Misterelor, care apoi au trecut sub pământ, ca fiind Templele lui Isis. Cu toate acestea, preoţimea era foarte puternică şi, din acest motiv, au reapărut după un timp scurt, iar templele au fost active din nou în zona mediteraneană. În timpul Imperiului Roman, Templele Frăţiei Trandafirului s-au răspândit peste tot în imperiu, ca de exemplu în Avalon, Irlanda. Cunoaşterile Frăţiei Trandafirului au fost tratate extrem de secretos, şi numai iniţiaţii ştiau ce se întâmpla în aceste temple. Ei au jurat să nu spună tainele niciodată nimănui, care era în afara Frăţiei Trandafirului. Misterele Zeiţei sunt extrem de sacre. Acestea nu sunt destinate fiinţelor care nu sunt gata să le primească. Dacă le-ar fi spus maselor de oameni, ele ar fi fost distorsionate şi folosite în mod greşit. Deci, misterele mai profunde ale Zeiţei sunt spuse doar celor iniţiaţi. Chiar şi majoritatea fiinţelor dintre cele mai trezite de pe această planetă nu sunt încă gata să primească întregul spectru al misterelor Zeiţei. Programarea este mai profundă decât majoritatea Lucrătorilor în Lumină o conţientizează.

Cu timpul şi numai după Eveniment, misterele vor fi eliberate complet, exclusiv celor care sunt gata să le primească. Numele unui simplu mister al Zeiţei poate fi eliberat deja: misterul nemuririi sufletului.

În vremea romanilor, Arhonii au încercat să distrugă misterele. În secolul al IV-lea, Constantin cel Mare vroia să creeze o religie sintetică formată din toate religiile. Episcopilor din întregul imperiu, le-a fost poruncit să se adune la cunoscutul Consiliu din Nicea.

Acolo, toţi episcopii trebuiau să semneze documentul sau nu ar fi fost lăsaţi să iasă vii din acea cameră, "gardienii" ar fi avut grijă de asta. Decretul de la Nicea este baza religiei catolice care a fost şi este încă folosit pentru a servi ca un instrument special de a controla masele. Din acea zi, orice altceva a fost interzis în interiorul imperiului roman. Misterele Zeiţei nu existau într-o formă scrisă. Templele au fost distruse, preotesele şi preoţii au fost ucişi. Mai târziu, membrii reîncarnaţi ai Frăţiei Trandafirului, au lucrat din subteran, răspândindu-şi cunoştinţele, lucrând în mod indirect, folosind simboluri, de exemplu, în arhitectură, picturi şi muzică. Catedrala din Chartres este una din clădirile unde se găsesc multe dintre aceste simboluri. Sfântul Graal este unul dintre simboluri şi şi-a câştigat faima prin includerea acestuia pe clădiri şi în poezie. Un alt simbol este Potirul Zeiţei format ca un trandafir, deci şi trandafirul este un simbol legat de misterele Zeiţei, înglobat în poezie şi artă.

Există o carte secretă, numită "Cartea Roşie", iar biserica catolică nu a putut-o obţine niciodată. A fost dată de la mamă la fiică, şi aşa mai departe.

Frăţia Trandafirului a influenţat de mai multe ori întâmplările din spatele scenei din lumea politică, aşa cum a fost cazul lui Hitler, când Frăţia a contactat-o pe Eva Braun. Aşa că, unele scenarii chiar mai grave puteau fi prevenite. La curtea lui Saladin, multe bătălii au fost împiedicate să se întâmple şi adesea pacea a fost făcută prin influenţa Frăţiei Trandafirului. O nouă armată a fost trimisă lui Richard Löwenherz când a fost grav rănit, o manevră complet ilogică în istorie. Frăţia Trandafirului a împiedicat războiul atomic pe Pământ. Zeiţa vrea pace şi pace va fi.

La momentul Evenimentului, membrii Frăţiei Trandafirului vor ancora energiile liniştii şi păcii. Masele nu vor înţelege ce se întâmplă, deci va exista un fel de agitaţie, iar Frăţia Trandafirului va calma toate aceste lucruri prin meditaţiile sale. Aceasta înseamnă că au un rol cheie la Eveniment. Chiar dacă mulţi încă nu-şi dau seama de întreaga semnificaţie a acestui fapt, este important să construim grupurile acum, astfel încât, pe durata Evenimentului, totul să fie calm şi paşnic. E momentul în care, se pare că majoritatea aceloraşi oameni care formează Grupurile Frăţiei Trandafirului se reunesc, de asemenea, pentru aspectul masculin al Evenimentului, în grupurile de Susţinere al Evenimentului. Acest lucru se întâmplă adesea, deoarece ceilalţi nu sunt încă suficient de treziţi. În orice caz, este bine să vă găsiţi propriul rol în cadrul întregului proces şi să urmaţi îndrumarea voastră interioară - ca întotdeauna.

http://recreatingbalance1.blogspot.si/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_23.html

Comentarii