FACEŢI ACEASTA VIRAL! Meditaţia Solstiţiului pe 21 iunie 2018 la ora 10:07 AM UTC (13.07 PM EEST)

Iunie 14, 2018        04:20:00  pm


Ne apropiem de solstiţiul din iunie, care va avea loc la 21 iunie la ora 10:07 am UTC (13.07 pm EEST – ora României). În această zi în emisfera nordică, Soarele ajunge la cea mai înaltă poziţie pe cer, aceasta făcând ziua cea mai lungă zi a anului şi marcând şi începutul verii. În emisfera sudică, Soarele va ajunge la cea mai joasă poziţie pe cer, făcând astfel ziua să fie cea mai scurtă zi a anului şi marcând, de asemenea, începutul iernii.

Indiferent dacă vă aflaţi în emisfera nordică sau sudică, toate ritualurile Solstiţiului sărbătoresc Pământul, Lumina şi Soarele şi sunt ocazii sacre în care ne putem conecta la ciclurile noastre sezoniere şi spirituale, conectându-ne cu Pământul, Soarele şi cu Cosmosul.

Solstițiul este o perioadă pentru auto-reflecţie şi schimbare. Acum este momentul să vă uitaţi la scopul mai larg al vieţii şi al căii voastre spirituale şi să luaţi notă de ceea ce este în afara sincronizării (alinierii voastre). Ce nu vă slujeşte? Ce lucruri vă spuneţi vouă înşivă sau altora, care nu sunt în conformitate cu ceea ce propovăduiţi ? Ce faceţi voi, ce lucruri, care nu servesc creşterii voastre personale şi spirituale?

În emisfera nordică, este Solstiţiul de Vară: aliniat cu elementul de foc, pasiune, voinţă şi conducere. Acesta este timpul să căutaţi acţiuni corecte, să alegeţi să mergeţi în concordanţă cu credinţele voastre. Solstiţiul de vară ne oferă o fereastră pentru a intra în puterea personală pe care aţi cultivat-o anul trecut şi pentru a o manifesta ca un nou obicei, o nouă relaţie, un nou mod de a fi în corpul vostru.


Există, de asemenea, o parte lentă al Solstiţiului de Vară – care ne învaţă răbdarea. Fructul este încă verde şi până când se va coace, nu îl puteţi grăbi. Există acest ritm lent, un ritm sigur de timp, în care evenimentele vor intra în vieţile noastre dacă le vom lăsa. Nu putem să grăbim lucrurile, dar dacă ne relaxăm şi le vom lăsa să curgă, lucrurile vor ajunge la plinătatea lor fără efort sau efortul de ego din partea noastră. Seminţele de primăvară au fost plantate, am muncit asupra lor, toată primăvara - acum este momentul să lăsăm natura să-şi urmeze cursul.

https://www.wyldwitchery.com/blogs/the-grimoire-a-blog/the-spiritual-meaning-behind-the-summer-solstice

În emisfera sudică este Solstiţiul de Iarnă; este de asemenea, sărbătorit cu foc; şi sărbătorim naşterea noului an solar, întoarcerea Luminii. Sărbătorim naşterea soarelui spiritual în fiecare din noi. Pentru multe culturi, Solstiţiul de Iarnă este o sărbătoare a energiei Zeiţei (a Lunii), deoarece în această zi Luna dă naştere Soarelui. În noaptea Solstiţiului de Iarnă puteţi alege să sărbătoriţi cu o baie a Zeiţei, pentru a ajuta la îndepărtarea vechiului şi a primi noul. Sunt câteva ritualuri uşoare pentru Solstiţiul de Vară şi Solstiţiul de Iarnă, aici:

http://foreverconscious.com/summer-and-winter-solstice-rituals

Solstiţiul de Iarnă este un moment de energie liniştită, un timp bine folosit pentru a privi în interiorul vostru, şi pentru vă concentra asupra a ceea ce vreţi şi aveţi nevoie cu adevărat. O perioadă pentru a reflecta asupra a ceea ce a fost şi a ceea ce va fi. Putem folosi energiile din această perioadă pentru a elibera o mulţime de negativitate din lunile anterioare, pentru a renunţa la trecuturile noastre şi pentru a face schimbările în noi înşine pentru a putea intra în acest nou an solar cu un sentiment renăscut de sine, şi cu determinare. Acest moment de trecere de la întuneric la Lumină, este un timp pentru auto-reflecţie, pentru regenerare, reînnoire şi cunoaşterea faptului că avem capacitatea de a ne recrea pe noi înşine. Un moment pentru a stabili noi scopuri şi intenţii, anticipând succesul pe care îl manifestăm pentru anul următor şi începerea creării vieţii pe care vrem să o trăim.

Oriunde v-aţi afla în lume, toate simbolurile Solstiţiului ne aduc aminte că Soarele este veşnic, ciclul se reînnoieşte, şi aşa şi voi. Noi nu suntem separaţi de Creator, aşa cum eram determinaţi să credem. Suntem Fiinţe Divine şi suntem Unul. Soarele este un simbol al interconectării noastre. El străluceşte în mod egal pe toată suprafaţa frumoasei noastre planete, iar PachaMama (Mama Natură), sprijină pe toţi în mod egal. Este timpul să găsim unitatea.

Vom folosi ocazia Solstiţiului din luna iunie a acestui an de a aduce mai multă unitate între Lucrătorii în Lumină şi Războinicii Luminii, pentru a stabiliza noua linie temporală (noul calendar), pentru a ajuta operaţiunile Forţelor Luminii şi pentru a preveni alte întârzieri în calea eliberării planetare.

http://2012portal.blogspot.com/2018/06/blog-post_63.html

Vom face această meditaţie la momentul exact al Solstiţiului din iunie, joi, 21 iunie, la ora 10:07 am UTC (13.07 pm EEST - pentru România). Aceasta este egală cu 7:07 pm JST în Tokyo, 6:07 pm CST în Taipei, 12:07 pm EET în Cairo, 12:07 pm CEST la Paris, 11:07 am BST la Londra, 6:07 am EDT în New York , 5:07 am CDT în Chicago, 4:07 am MDT în Denver și 3:07 PDT în Los Angeles.

Puteţi verifica ora meditaţiei pentru fusul vostru orar aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Mai jos este evenimentul Facebook al meditaţiei :

https://www.facebook.com/events/254908485255190/

Ghidul audio pentru meditaţie în limba engleză, este aici :

https://www.youtube.com/watch?v=eUb6kYXpSM4

Aici este lista noastră de redare (playlist cu ghiduri audio în engleză, olandeză, franceză, germană, hindi, portugheză, rusă, telugu şi doar Muzică).

https://goo.gl/YNT8YV

Iată instrucţiunile: (Timpul de meditaţie recomandat este de 15 minute)

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă. (sau relaxaţi-vă corpul, emoţiile şi mintea, urmărindu-vă respiraţia pentru câteva minute).

2. Indicaţi-vă intenţia, de a folosi această meditaţie a Solstiţiului din iunie, ca un instrument pentru a accelera eliberarea planetei Pământ şi a locuitorilor săi.

3. Vizualizaţi un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar şi apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul noatru Solar şi din galaxia noastră. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus şi în jos. Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizaţi toţi Lucrătorii în Lumină şi Războinicii Luminii, înconjuraţi de Raza Albastră a Arhanghelului Mihail. Vizualizaţi această Lumină protejându-i, astfel încât nici o influenţă negativă să nu interfereze şi vizualizaţi Raza Albastră, oferindui-le puterea pentru a se concentra asupra misiunilor lor.

5. Vizualizaţi Flacăra Violet a Sfântului Germaine, ajutând Forţele Luminii în îndepărtarea tuturor energiilor rămase care nu sunt ale Luminii, pe planurile fizice, plasmatice, eterice şi astrale. Vizualizaţi Focul Alb al lui AN care ajută Forţele Luminii în eliminarea tuturor armelor negative rămase pe planurile fizice, plasmatice, eterice şi astrale. Vizualizaţi toate operaţiile Forţelor Luminii care continuă cu viteză maximă.

6. Vizualizaţi toţi purtătorii de pietre Cintamani de pe suprafaţa planetei, ancorând energii din sursa pură în reţeaua de Lumină Cintamani, fără interferenţe din partea întunericului. Vizualizaţi reţeaua de Lumină Cintamani armonizând, echilibrând şi sincronizând cu Lumina Zeiţei Curcubeu , prin vechea reţea energetică din Atlandida şi liniile planetare ley. Vizualizaţi energiile Sursei Pure ancorându-se în toate reţelele şi vortexurile planetare, aducând Stabilitate, Armonie, Iubire şi Bucurie Pură.

7. Acum, vizualizaţi fiecare fiinţă vie aflată la suprafaţă fiind înconjurată de Lumina Iubitoare a Zeiţei de un Roz deschis. Vizualizaţi Unitatea printre membrii fiecărui grup de Lucrători în Lumină pe suprafaţa acestei frumoase planete. Acum vizualizaţi toţi Lucrătorii în Lumină, Războinicii Luminii şi Cunoscătorii Adevărului lucrând în Unitate pentru crearea Noului Pământ. Vizualizaţi toată lumea devenind imună la manipulările întunecaţilor, divergenţele fiind lăsate deoparte şi oamenii conectându-se în armonie.

8. Vizualizaţi toţi oamenii care realizează un contact clar cu ei înşişi şi cu ghizii lor spirituali. Vizualizaţi toți oamenii care se trezesc şi văd situaţia reală planetară. Vedeţi toate sufletele care se vindecă de traume, dureri şi suferinţe din trecut şi vedeţi-i cum se alătură Forţelor Luminii, acceptând iubirea şi lumina prin inimile lor. Vizualizaţi toţi oamenii participând şi sprijinind eliberarea planetară. Vizualizaţi manifestarea Evenimentului de către populaţia de suprafaţă trezită.

9. Vizualizaţi toate navele mamă ale Federaţiei Galactice a Luminii trimiţând strălucirea Luminii Sursei Pure prin intermediul planetei şi vedeţi ancorarea Luminii prin miezul planetei, urcând în spirală prin toate fiinţele.

Puteţi, de asemenea, termina cu următoarea meditaţie scurtă sugerată de Forţele Luminii. Acest lucru va spori câmpul energetic al Iubirii, care va servi ca scut de protecţie.

1. Faceţi-vă confortabil, închideţi-vă ochii şi relaxați-vă, urmărindu-vă respiraţia

2. Înconjuraţi-vă cu un ou roz, plin de energie a Iubirii

3. Înconjuraţi-i pe cei dragi cu ouă de culoare roz, pline de energie a Iubirii

4. Îmbrăţişaţi întreaga umanitate şi toate fiinţele vii ale planetei Pământ într-un ou roz plin de energia Iubirii.

http://2012portal.blogspot.com/2014/06/cosmic-goddess-activation.html

Zeiţa vrea şi Pace şi Unitate, iar Pace şi Unitate vor fi.

Victoria Luminii !

-------------------------------------------------------
Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Descoperire de la ora 2 PM UTC şi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 3 PM UTC, în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă lucrătorilor în lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii