Vindecare pentru Andrew Bartzis

Iunie 10, 2018         11:08:00  amAndrew Bartzis solicită vindecare prin evenimentul Facebook creat astăzi de echipa sa la ora 15:00 EDT, care este echivalent cu ora 7 PM UTC (ora 22.00 în România).

https://www.facebook.com/events/2159382017672402/?active_tab=about

Vă rugăm să-l includeţi şi în Meditaţia de Urgenţă de la ora 15 PM UTC (ora 18.00 în România), dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.Victoria Luminii !

-------------------------------------------------------
Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Descoperire de la ora 2 PM UTC şi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 3 PM UTC, în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă lucrătorilor în lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii